Transport rutier de marfă, intern & internaţional

transport rutier de marfa, intern si international Transportul rutier este principalul mod de transport pentru mărfuri în Uniunea Europeană.

Transporturile realizate de către INTER TRANSPORTS vă garantează sosirea rapidă, sigură şi în condiţii de calitate a bunurilor la locul desemnat. Lucrăm alături de partenerii noştri pentru a acoperi întreaga reţea europeană.

Transportul rutier este serviciul cel mai indicat atunci când aveţi de transportat mărfuri intern sau internaţional, mărfuri care nu necesită condiţii speciale de transport.

Dacă aveţi de transportat volume mai mici de marfă (colete, cutii, paleţi, europaleţi) ce nu necesită încărcarea completă a unui camion, soluţia optimă în acest caz este grupajul de marfă. Marfa dumneavoastră va fi încărcată pe camion împreună cu mărfurile altor clienţi, astfel încât costurile de transport să fie cât mai reduse.

Echipa noastră de profesionişti asigură transport rutier de marfă pe întreg teritoriul României, pe toate coridoarele europene, deservim şi zone ale Rusiei şi ale Orientului Mijlociu, pentru mărfuri normale, periculoase sau agabaritice, cu autocamioane (TIR) moderne şi şoferi experimentaţi.

Ai nevoie de un transportator rutier?
solicita oferta transporttransport marfa pret ieftin
Beneficiind de o experienţă de peste 20 de ani în transporturi, putem oferi cotaţii de preţ avantajoase pentru toate transporturile.
transport marfa bucuresti
Transport marfă paletizată în regim de grupaj sau camion complet, din Bucureşti spre provincie şi retur, la cel mai bun preţ.
transporturi agabaritice
Realizăm transport pe platformă pentru mărfuri speciale agabaritice, de mari dimensiuni, în România şi ţările U.E.
inchirieri automacarale
Pentru încărcare/descărcare mărfuri vă putem asigura servicii de închiriere automacara cu operator autorizat.