Transport aerian de marfă, par avion

transport aerian de marfa, intern si international, par avion Transportul aerian a devenit o alternativă economică a transportului de suprafaţă.

Principalul avantaj al serviciilor noastre de transport aerian este acela că putem să asigurăm spaţiul de care clienţii noştri au nevoie şi unde au nevoie.

Lucrând cu lideri de piaţă, noi vă putem oferi preţuri competitive pentru toate cerinţele de timp şi costuri.

Marfa dumneavoastră se află pe mâini bune, chiar şi pe distanţe mari: cu ajutorul celor mai moderne sisteme, experţii noştri în transporturi aeriene au grijă în permanenţă ca marfa dumneavoastră să ajungă la destinaţie în siguranţă, la timp şi în mod economic - oriunde în lume.

Cu o gamă largă de servicii bazate pe conexiuni standardizate (de linie), cu orare fixe sau chartere aeriene, asigurăm legături cu cele mai mari noduri aeriene, creând astfel oportunitatea expedierii prompte a mărfurilor şi livrarea lor la destinaţie într-un timp de tranzit optim, serviciul aerian fiind parte integrantă a lanţului logistic de livrare a mărfurilor către clientul final.

Ai nevoie de un transportator aerian?
solicita oferta transporttransport marfa pret ieftin
Beneficiind de o experienţă de peste 20 de ani în transporturi, putem oferi cotaţii de preţ avantajoase pentru toate transporturile.
transport marfa bucuresti
Transport marfă paletizată în regim de grupaj sau camion complet, din Bucureşti spre provincie şi retur, la cel mai bun preţ.
transporturi agabaritice
Realizăm transport pe platformă pentru mărfuri speciale agabaritice, de mari dimensiuni, în România şi ţările U.E.
inchirieri automacarale
Pentru încărcare/descărcare mărfuri vă putem asigura servicii de închiriere automacara cu operator autorizat.