transport marfa internationalrutiertransport rutiermaritimtransport maritimaeriantransport aeriancontactinformatii de contact

Transport marfa rutier

Organizăm transporturi rutiere de marfă cu autocamioane moderne, şoferi experimentaţi, în condiţii de maximă siguranţă şi profesionalism, atât intern cât şi internaţional, mărfuri normale, periculoase sau agabaritice. Contaţi pe noi!

mai multe informaţii

Transport marfa maritim

Soluţiile de transport maritim internaţional oferite de INTER Transports vin în sprijinul dvs. atunci când aveţi de transport mărfuri pe calea apei, către orice port la nivel global. Deţinem o vastă experienţă în transportul naval.

mai multe informaţii

Transport marfa aerian

Rapid, confortabil şi în maximă siguranţă, oriunde pe glob. Acestea sunt serviciile de transport aerian de marfă oferite de INTER Transports, prin intermediul avioanelor comerciale de tip Jumbo Carrier folosite.

mai multe informaţii

   

Transport marfa Grecia

» Atena; » Pireu; » Acharnes; » Thessaloniki; » Ioannina; » Kalamata; » Argostoli; » Patra; etc.
 
Cu o experienţă de peste 20 de ani în transportul internaţional de marfă, rutier, maritim sau aerian, INTER Transports operează zilnic curse pe toate coridoarele de transport europene, cât şi în anumite destinaţii speciale din Rusia sau Orientul Mijlociu.

Soluţiile noastre de transport sunt orientate spre nevoile şi cerinţele clienţilor noştri, pentru care dezvoltăm soluţii flexibile şi personalizate, ori de câte ori acest lucru este posibil. O atenţie specială este acordată sarcinilor individuale: chiar dacă parametri precum greutatea, volumul, timpii scurţi de livrare, caracteristicile mărfurilor sau alte cereri speciale din partea clienţilor reprezintă o provocare – experţii noştri răspund cu promptitudine şi asigură punctualitatea şi siguranţa deplină a transportului efectuat.
transport marfa international Grecia Romania

Colaborarea foarte bună şi de aproape cu clientul şi mărfurile sale reprezintă un lucru foarte important pentru noi, iar acest lucru se reflectă în nivelul foarte ridicat de calitate al serviciilor noastre de transport.

Scopul nostru este de a fi mai mult decât o companie de transport.

Ne cunoaştem foarte bine atât meseria noastră, cât şi domeniile clienţilor noştri. Astfel, putem fi alături de dvs. ori de câte ori ne solicitaţi: transporturi regulate sau periodice, în perioade de vârf sau oricând este cazul, ajutându-vă astfel să câştigaţi mai multă flexibilitate.
CERERE rapidă de ofertă
Nume:
Firma:
Telefon:
E-mail:
Plecare:
Sosire:
Detalii:
Introduceţi rezultatul adunării celor două numere:


3ES         T36      
  9    T    E     HNO
FNJ   T4T   7FT      
D      8      Q   FW9
MW6         TPY      
* Toate rubricile sunt obligatorii.
 
 
     

Transport marfa international

» Albania
» Anglia
» Austria
» Belgia
» Bosnia
» Bulgaria
» Cehia
» Danemarca
» Elvetia
» Franta
» Germania
» Grecia
» Iordania
» Irak
» Irlanda
» Italia
» Kazahstan
» Macedonia
» Moldova
» Norvegia
» Olanda
» Polonia
» Portugalia
» Romania
» Rusia
» Serbia
» Siria
» Slovacia
» Slovenia
» Spania
» Suedia
» Turcia
» Ucraina
» Ungaria
» Uzbekistan
     
transport marfa international
 
 
Contactaţi-ne INTER Transports  
Vă invităm să ne contactaţi pentru mai multe informaţii despre soluţiile de transport marfă internaţional şi intern oferite de INTER Transports, pentru oferte personalizate de transport sau pentru orice alte întrebări.

fix +4 0230 560 031
mobil +4 0745 608 783
transport marfa international
©2014 INTER Transports Romania, toate drepturile rezervate. Web design & optimizare Google - SANNET.
Rusia Ucraina Romania Turcia Grecia Italia Spania Portugalia Germania Franta Anglia Irlanda Suedia Norvegia Polonia Elvetia Bulgaria Ungaria Austria Belgia Moldova Olanda